Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt naturale
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) (per una consistenza più cremosa) (opcjonalnie)
- 50 g di latte in polvere (per uno yogurt più denso) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 657.9 kJ / 157.1 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 92.4 mg
Alternatywne przepisy
Quark
15hod. 20min
Maionese cotta
15 Min
Cetrioli sottaceto (TM6)
48 godz. 20 min
Pomodorini sottovuoto
1h
Yogurt
12 godz.
Sangria analcolica
1 Std. 35 Min
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12 godz.
Bibita ACE (TM6)
6min
Yogurt alla vaniglia
12 godz. 20 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12u. 15min