Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 333.7 kJ / 79.8 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 50.3 mg
Alternatywne przepisy
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10hod. 15min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2h
Yogurt
12 Std.
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12sa 15 dk
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min