Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 333.7 kJ / 79.8 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 50.3 mg
Alternatywne przepisy
Patate Sottovuoto
2j
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Yogurt
12 Std.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10hod. 30min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Carote sottovuoto timo e feta
1j
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10hod. 30min
Yogurt
12 Std.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min