Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
12 portions
Składniki
Raspberry Gel
-
fresh raspberries16 oz
-
sugar4 oz
-
agar-agar1 ½ tsp
Red Velvet Cake
-
sugar4 oz
-
vegetable shortening plus extra to grease2 oz
-
large egg1
-
buttermilk3 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
gel food coloring red2 tsp
-
all-purpose flour5 oz
-
Dutch-processed cocoa powder3 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Cream Cheese Frosting
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
cream cheese diced, room temperature4 oz
-
confectioners sugar8 oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255 mg
Białko
4 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
20 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6 godz. 15 min
Bourbon Ginger Fizz
5 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12 godz.