Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
12 portions
Składniki
Raspberry Gel
-
fresh raspberries16 oz
-
sugar4 oz
-
agar-agar1 ½ tsp
Red Velvet Cake
-
sugar4 oz
-
vegetable shortening plus extra to grease2 oz
-
large egg1
-
buttermilk3 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
gel food coloring red2 tsp
-
all-purpose flour5 oz
-
Dutch-processed cocoa powder3 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Cream Cheese Frosting
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
cream cheese diced, room temperature4 oz
-
confectioners sugar8 oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255 mg
Białko
4 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Digestive Bliss
5 min
King Cake
4 godz. 45 min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4 godz. 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Citrus Kick
5 min
Chocolate Eggs
2 godz. 15 min
Spiced Pumpkin Seeds
35 min
Yule Log Cake
3 godz.
Sweet Corn, Pecan and Vanilla Ice-Cream
12 godz. 45 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 min
S'more Cookie Bites
25 min