Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
TM6 TM5

Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle

4.2 (5 ocen)

Składniki

Raspberry Gel

  • 16 oz fresh raspberries
  • 4 oz sugar
  • 1 ½ tsp agar-agar

Red Velvet Cake

  • 4 oz sugar
  • 2 oz vegetable shortening, plus extra to grease
  • 1 large egg
  • 3 ½ oz buttermilk
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tsp white vinegar
  • 2 tsp gel food coloring, red
  • 5 oz all-purpose flour
  • 3 tbsp Dutch-processed cocoa powder
  • 1 tsp baking soda
  • ½ tsp salt

Cream Cheese Frosting

  • 4 oz unsalted butter, diced, room temperature
  • 4 oz cream cheese, diced, room temperature
  • 8 oz confectioners sugar

Assembly

  • 16 oz fresh raspberries

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1619 kJ / 387 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
6 g
Sód
255 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy