Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
12 portions
Składniki
Raspberry Gel
-
fresh raspberries16 oz
-
sugar4 oz
-
agar-agar1 ½ tsp
Red Velvet Cake
-
sugar4 oz
-
vegetable shortening plus extra to grease2 oz
-
large egg1
-
buttermilk3 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
gel food coloring red2 tsp
-
all-purpose flour5 oz
-
Dutch-processed cocoa powder3 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Cream Cheese Frosting
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
cream cheese diced, room temperature4 oz
-
confectioners sugar8 oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255 mg
Białko
4 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Sugar Skulls
3 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Virgin Raspberry Mojito
10 min
Flan Pudding
3 godz.
Strawberry Shortcake
1 godz.
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 godz.
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min