Urządzenia i Akcesoria
Bananas Foster Bread Pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
9 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease and spread
-
brioche bread sliced20 oz
Lace Cookies
-
unsalted butter cubed2 oz
-
light brown sugar3 oz
-
maple sugar2 oz
-
chopped pecans2 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
heavy cream1 ½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
Caramel Sauce
-
unsalted butter3 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
light brown sugar4 oz
-
pure maple syrup2 oz
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
vanilla extract1 tsp
Egg Mixture
-
egg yolks from large eggs6
-
whole milk12 oz
-
sugar3 oz
-
bananas peeled, divided (3 sliced lengthwise (¼ in. thick), 6 halved lengthwise)9
-
unsalted butter1 ½ oz
-
2 - 4 oz bourbon, to tastebrandy to taste2 - 4 oz
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
10 g
Kalorie
3297 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Homemade Baking Mix with Shortening
5 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Angel Berry Trifle
30 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Rugalach
1 godz. 55 min