
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de beurre doux coupé en morceaux
- 30 g de sucre
- ¼ c. à thé de sel
- 285 g de farine blanche et un peu pour le plan de travail
- 45 g d'eau
- 300 g de pâte de goyave coupée en morceaux (2 cm x 2 cm x 0,5 cm)
- vermicelles de couleur pour décorer
- 23 confettis en forme d’Arbre de Noël
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 103 kcal / 431 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 27 mg