Cookies con caramelos, chocolate y escamas de sal

Cookies con caramelos, chocolate y escamas de sal

4.7 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
40 unidades

Składniki

  • 130 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 150 g de azúcar moreno
  • 1 huevo
  • 200 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 100 g de pepitas de chocolate negro
    100 g de chocolate negro (70% de cacao)
  • 70 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®) cada uno en 4 trozos
  • 1 cucharadita de sal en escamas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 24.2 mg
Białko 0.9 g
Kalorie 329 kJ / 78 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...