Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de panceta curada en tiras de 5 mm
- 150 g de chorizo semicurado en dados de 5 mm
- 3 dientes de ajo en mitades
- 100 g de harina de almortas
- 1 cucharada de pimentón
- 600 g de agua caliente
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1574 kJ / 376 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1571.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magras con tomate
40 Min
Salmorejo
10 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Alitas de pollo al ajillo
30 min.
Salmorejo para dos
45 Min
Sopa de ajo
40 Min
Asadillo manchego
4 Std. 15 Min
Carcamusas de Toledo
45 Min
Patatas revolconas
40 Min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40 Min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 min.