
Urządzenia i Akcesoria
Beef rendang
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
candlenuts (see Tips)2
-
boiling water for soaking
-
shredded coconut toasted to a deep golden brown40 g
-
cinnamon quill½
-
cardamom seeds¼ tsp
-
star anise1
-
whole cloves4
-
fresh red bird's eye chillies to taste (optional)1 - 2
-
fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste70 g
-
eschalots peeled100 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
piece fresh galangal peeled3 - 4 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves4
-
peanut oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (5-6 cm)1000 g
-
coconut milk270 g
-
salt to taste1 pinch
-
palm sugar to taste20 - 30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
676.1 kcal /
2839.6 kJ
Białko
55.7 g
Tłuszcz
44.7 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Sód
277.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Butter chicken
55 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Thai-style fish cakes
30 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Sambal chilli
35 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Thai green chicken curry
30 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min