Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g unt, tăiat cuburi, plus pentru uns vasul de copt
- 250 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 220 g zahăr extrafin
- 3 ouă mari (63-73 g)
- 300 g făină
- 500 g mere pentru gătit, curățate de coajă, fără căsuțele cu semințe și tăiate felii (1 cm)
- 250 g mure
- 200 g frișcă bătută, pentru servit (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2449 kJ / 585 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chec cu mere
50 Min
Prăjitură răsturnată cu prune și mure
1h
Tartă Tatin
1h
Tartă cu pere și cremă de migdale
1h 30min
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10 min
Tort cu piure de mere
1 Std. 15 Min
Mini choux cu fructe de pădure
1h 10 min
Tartă cu asparagus și sos olandez
40 min
Tartă de Crăciun cu brânză și ceapă (UK)
1 Std. 45 Min
Cremă de mere
2h 30min
Tort de ciocolată și alune de pădure cu fructe de pădure proaspete
45min
Tiramisu de căpșune
1h