Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Glas Cornichons (Abtropfgew. 110 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 2 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Wasser
- 20 g Kartoffelstärke
- 200 g neutrales Öl
- 100 g Sahnealternative aus Soja
- 1 TL Senf
- 20 g Tomatenmark
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 4678 kJ / 1117 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 109 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
BBQ-Sauce
25 Min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Orangen-Senf-Sauce
5 Min
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 Min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 Min
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 Min
Tzatziki
20 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min