Torta di grano saraceno e lampone

Torta di grano saraceno e lampone

4.3 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 porzioni

Składniki

  • 100 g di zucchero di canna
  • 100 g di nocciole sgusciate
  • 100 g di mandorle
  • 6 uova gli albumi e i tuorli separati
  • 150 g di zucchero a velo
  • 250 g di burro fuso e raffreddato
  • 100 g di farina di grano saraceno
  • 150 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 vasetto di confettura di lamponi
  • 100 g di panna montata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 509 kcal / 2130 kJ
Białko 9.6 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 45.9 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...