Urządzenia i Akcesoria
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 adet
Składniki
-
yumurta3
-
sürülebilir taze peynir250 g
-
karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)15 g
-
ay çekirdeği içi30 g
-
keten tohumu15 g
-
çiğ badem50 g
-
Hindistan cevizi unu30 g
-
glütensiz kabartma tozu1 tk
-
tuz1 tk
-
karışık çekirdek ekmeğin üzeri için50 g
-
haşhaş tohumu (opcjonalnie) ekmeğin üzeri için20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
606.7 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1414.3 kJ /
336.7 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glütensiz lezzetler
35 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Glütensiz Pandispanya
1 Std. 30 Min
Tahinli Bademli Kurabiye
25 Min
Glütensiz Damla Çikolatalı Kurabiye
1 Std. 35 Min
Tempura Sebzeler
40 Min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Kakaolu Karabuğday Granola
2 Std. 35 Min
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min