Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Bøf med Bearnaisesauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
-
oksekødsfilet (180-200 g hver, 3 cm tyk)4
-
havsalt2 tsk
-
sort peber, stødt¾ tsk
-
timian, frisk4 kviste
-
1 tsk ascorbinsyre, (se tip)citronsaft (se tip)30 g
-
vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)1400 g
-
skalotteløg50 g
-
estragon, frisk kun bladene, for smag1 - 2 kviste
-
hvidvin, tør50 g
-
hvidvinseddike15 g
-
smør tern200 g
-
æggeblommer fra medium æg4
-
smør til at stege bøfferne1 spsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
93 mg
Białko
46 g
Kalorie
2926 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling med peberfrugt og ris
1 godz.
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen