Urządzenia i Akcesoria
Cremet suppe med asparges, kartoffel og porre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
olivenolie30 g
-
løg opdelt120 g
-
porrer skåret i stykker250 g
-
kartofler skåret i stykker200 g
-
vand600 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
asparges, grønne træagtige ender fjernet400 g
-
timianblade, friske2 tsk
-
merian, tørret1 tsk
-
purløg, frisk klippet, til pynt10
-
fløde til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.9 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
743.6 kJ /
177.7 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Forårssupper
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremet ærtesuppe
40 min
Suppe med blomkål og kikærter
50 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen