
Urządzenia i Akcesoria
Tærte med asparges og hollandaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
Bund
-
smør skåret i tern (1-2 cm) og derefter frosset i 20 minutter200 g
-
hvedemel plus ekstra til afstøvning200 g
-
vand koldt90 g
-
salt½ tsk
Topping
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)100 g
-
vand500 g
-
hvide asparges250 g
-
smør i tern190 g
-
æggeblommer fra mellemstore æg6
-
citronsaft4 ½ tsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt4 knivspids
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1057 kcal /
4421 kJ
Białko
24.3 g
Tłuszcz
87.2 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Alt til påske
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen