Urządzenia i Akcesoria
Licor de crema de whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
400 g de leche evaporada
-
250 g de whisky
-
20 g de chocolate con leche
-
20 g de chocolate amargo
-
180 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
441 mg
Białko
28 g
Kalorie
8312 kJ /
1979 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
243 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mochi helado de ajonjolí negro
23 godz.
Natilla líquida de licor de Damiana (Baja California Sur)
25 min
Cielo Tropical
10 min
Volcán de chocolate rosa
5 min
Café dalgona con crema de whisky y helado
15 min
Pastel de elote con rompope TM6
2 godz.
Atole de elote
25 min
Daiquiri de frutos rojos TM6
5 min
Gelatina de rompope
5 godz. 20 min
Café de olla
25 min
Chocolate caliente con chile
10 min
Chocolate santafereño
10 min