Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
TM6 TM5

Kids Toasted Bread and Spinach Pesto

3.7 (3 oceny)

Składniki

White Bread

  • 8 oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • 2 ½ oz unsalted butter, in pieces, plus extra, melted, to grease and brush
  • 17 ½ oz bread flour, plus extra to dust
    lub 17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt

Spinach Pesto

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 oz fresh spinach leaves
  • 1 garlic clove
  • 2 oz cashews, roasted, unsalted
  • 4 oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • salad greens
  • mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, zucchini, yellow pepper, olives)
  • 1 - 2 eggs, hardboiled, sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2801 kJ / 669 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
38 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
4.2 g
Sód
506 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy