Urządzenia i Akcesoria
Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
White Bread
-
water8 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces, plus extra, melted, to grease and brush2 ½ oz
-
17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust17 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Spinach Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
garlic clove1
-
cashews, roasted, unsalted2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salad greens
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, zucchini, yellow pepper, olives)
-
eggs hardboiled, sliced1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506 mg
Białko
17 g
Kalorie
2801 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Lemonade
10 min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 godz. 10 min
Yellow Dyed Eggs
55 min
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Chocolate Covered Bananas
1 godz.
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Candy Corn
3 godz. 10 min
Watermelon Lime Popsicles
6 godz. 10 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Spider Web Cupcakes
1 godz. 5 min
Gooey Hot Chocolate Cookie
2 godz. 40 min
Chocolate Babka
3 godz.