Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter

Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter

4.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 120 godz. 5 min
1 Total recipe

Składniki

Dehydrated Sourdough Starter
  • sourdough starter discard (unfed), room temperature
    8 oz
Reactivating Dehydrated Starter
  • water filtered, divided
    8 oz
  • bread flour
    4 oz

Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Kalorie 177 kcal / 740.5 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...