Focaccia alle olive

Focaccia alle olive

4.6 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    280 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di farina tipo 0 + q.b.
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di olive nere denocciolate
    100 g
  • di olive verdi denocciolate
    100 g
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 442 kcal / 1849 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 64.7 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...