Focaccia alle olive
TM31 TM5 TM6

Focaccia alle olive

4.6 (89 ocen)

Składniki

  • 280 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
    lub 1 cucchiaino di malto di orzo
  • 25 g di lievito di birra fresco
    lub 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 500 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 100 g di olive verdi denocciolate
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1849 kJ / 442 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
64.7 g
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy