
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alle olive
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di acqua280 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di farina tipo 0 + q.b.500 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di olive nere denocciolate100 g
-
di olive verdi denocciolate100 g
-
di sale2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
442 kcal /
1849 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
64.7 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy