Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
lub 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
lub 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 64.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Pizza Margherita
2 godz.