
Urządzenia i Akcesoria
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Pie Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
sugar½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter cubed, plus extra to grease12 oz
-
ice cold water4 oz
Apple Filling
-
sugar plus extra to sprinkle5 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
dessert apples (e.g. Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire or Mutsu), cored and cut into wedges (½ in.)36 oz
-
honey2 oz
-
cornstarch1 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
lemon juice (juice of 1 lemon)1 ½ - 2 oz
-
large egg1
-
water1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
606 kcal /
2536 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
79 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
162 mg