
Urządzenia i Akcesoria
Hot Cocoa Bundt Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices
Składniki
Bundt Cake
-
unsalted butter diced, room temperature, plus extra to grease4 oz
-
all-purpose flour6 oz
-
cocoa powder (70% cocoa)1 ½ oz
-
baking soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
chocolate chips1 ½ oz
-
sugar6 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
whole milk4 oz
-
large eggs2
-
vanilla extract1 tsp
Marshmallow Glaze
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
mini marshmallows plus extra to garnish2 oz
-
confectioners sugar3 oz
-
whole milk1 tbsp
Chocolate Glaze
-
heavy whipping cream4 ½ oz
-
chocolate chips3 oz
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
552.5 kcal /
2311.5 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
69.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Sód
286.3 mg