Urządzenia i Akcesoria
Brioche de parmesão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
15 fatias
Składniki
-
óleo de girassol q. b. para untar
-
farinha de trigo mais q. b. para enfarinhar450 g
-
queijo parmesão cortado em pedaços100 g
-
leite120 g
-
manteiga60 g
-
açúcar20 g
-
1 c. sopa fermento biológico secofermento biológico fresco25 g
-
ovos3
-
gemas de ovos3
-
sal marinho1 c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
136 mg
Białko
8 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jambalaya com chouriço, camarão e manga
No ratings
Empadinha de palmito
1 h
Cocada branca
45 min
Arroz e feijão tradicional
13 h 20 min
Suco verde
15 min
Coxinha de frango
1 h 45 min
Cuscuz à paulista
1 h 25 min
Pastel de carne
3 h 15 min
Esfiha de carne fechada
2 h 20 min
Pão sírio
1 h 5 min
Casquinha de siri
40 min
Massa de pão
5 min