Urządzenia i Akcesoria
Crumble clásico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 raciones
Składniki
-
230 g de azúcar
-
10 - 12 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
-
770 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
-
20 g de levadura prensada fresca
-
1 huevo
-
230 g de mantequilla en trozos
-
220 g de leche
-
200 g de crème fraîche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
5 g
Kalorie
1300 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rockstars - Ben
16 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Tarta de limón y merengue
3 godz.
Merengue suizo
10 min
Ñoquis de patata
50 min
Crumble de coco y manzana
50 min
Merengue italiano
20 min
Crème brûlée
4 godz. 30 min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1 godz. 50 min
Milhojas de dulce de leche
3 godz.
Crumble de manzana y frambuesas
1 godz. 15 min
Tarta Tatín
1 godz. 30 min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 godz.
Panqueques de manzana al ron
45 min