Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g água
lub 500 g caldo de carne líquido - 6 salsichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 574.3 kJ / 137.3 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 371.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20min
Cozer 100-300 g de pimentos
20min
Cozer escalopes de peru
30min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 2 trutas
25min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Cozer 3 peitos de frango
30min
Cozer 200-500 g de cenoura
35min
Massa
25min