Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g água
lub 500 g caldo de carne líquido - 6 salsichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 574.3 kJ / 137.3 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 371.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Massa com alho e tomate
55 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 500 g de camarão
25 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min