Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 500 g pêssego cortado em metades
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 163.2 kJ / 39 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
O 1º puré de pescada
30min
Cozer 200-400 g de ameixa
20 Min
Cozer 300-450 g de pêssego
Brak ocen
Cozer 200-500 g de pastinaca
Brak ocen
Puré de pera
15 Min
Cozer 200-400 g de maçã
35min
Puré de legumes com carne
40min
Puré de maçã, pera e banana
15 Min
Cozer 500-800 g de pera em quartos
30min
Puré de maçã
15 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min