Risotto de bacalao y chícharos con menta

Risotto de bacalao y chícharos con menta

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca sólo las hojas
  • 5 - 6 cáscaras de limón amarillo sólo la parte amarilla
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz arborio
  • 60 g vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de chícharos congelados
  • 250 g de filete de bacalao, fresco en trozos (3-4 cm)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 40 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 438 mg
Białko 20 g
Kalorie 2125 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...