Havabbor med svartkål, cannellinibønner og paprika

Havabbor med svartkål, cannellinibønner og paprika

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner

Składniki

  • vann
    1200 g
  • havsalt
    1 ½ ts
  • svartkål hele blader, stilker fjernet og lagt til side
    200 g
  • hvitløksfedd
    1
  • ansjosfileter, i olje drenert
    2
  • sitron kun finrevet skall
    1
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til dryssing
    35 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • cannellinibønner, på boks skylt, drenert (2 x 400 g bokser)
    480 g
  • rød paprika, konservert skivet (1 cm)
    200 g
  • olivenolje
    2 ss
  • havabbor (ca. 90 g per)
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1225 mg
Białko 29 g
Kalorie 1960 kJ / 471 kcal
Tłuszcz 29 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie