Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
- 330 g ajvar (vezi recomandare)
- 100 g smântână
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - ¼ linguriță sare fină
- 400 g paste scurte, ex. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g praz, tăiat felii rotunde (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 103 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Borș ucrainean cu sfeclă roșie
25min
Supă cu paste și fasole
40 min
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1 Std. 15 Min
Tocană de linte cu chorizo
Brak ocen
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Brak ocen
Medalioane de vițel sous-vide
Brak ocen
Vită cu chili, feta și lămâie
45 min
Legume rădăcinoase gratinate
1h
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Rulouri din clătite cu somon
45 min
Pappardelle cu rucola și ricotta
1h
Borș rusesc
50min