Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (2-3 cm) (opcjonalnie)
- 600 g apă
- 330 g ajvar (vezi recomandare)
- 100 g smântână
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - ¼ linguriță sare fină
- 400 g paste scurte, ex. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g praz, tăiat felii rotunde (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 103 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1h 30min
Desert cu mango și fructul pasiunii
15min
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1h 20min
Bolul lui Buddha cu falafel de linte și rodie
24 godz. 50 min
Supă de legume
50 Min
Bol cu somon și fasole neagră
35 min
Supă cu ciuperci shiitake
35 min
Buturugă din înghețată cu ciocolată și mandarine (Franța)
8 godz. 55 min
Macrou cu muștar
30 min
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min