Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de leguminosas, secas (p.ej. garbanzos, lentajas, frijoles)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 1306 kJ / 312 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avellanas, nueces de la India o cacahuates molido fino (100 g)
5min
Ajo picado (10-20 g)
10min
Semillas de amapola molidas
5min
Leguminosas molidas (150-250 g)
5min
Granos de cereal molidos (150-250 g)
5min
Granos de cereal molidos (100 g)
5min
Papa y camote rallado (600-800 g)
20min
Fruta rallada (200-300 g)
5min
Azúcar glass (150 g)
5min
Almendras o avellanas picadas gruesas (200-300 g)
5min
Especias molidas
5min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (50-70 g)
5min