Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 400 g de langostinos crudos grandes
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 146 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Langostinos al vapor (500 g)
20 Min
Trucha al vapor (2)
20 Min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25 Min
Pescado y mejillones en salsa
20 Min
Salmón con salsa de champiñones y patatas para dos
40 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 Min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min