Wersje kompatybilne
Infusión de frutos rojos con canela y jengibre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de frambuesas frescas (y alguna más para servir)
- 100 g de arándanos rojos deshidratados
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 4-5 cm)
- 1 palo de canela partido por la mitad
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 11 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dientes de ajo (Pelar)
5 Min
Ojos de diablo
40min
Ensalada de langostinos y melocotón con aderezo de limón (Al vacío)
50 min
Limonada
5 Min
LimAnada ahumada de tomillo, jengibre y miel
5 Min
Infusión de frutos rojos con canela y clavo
20 min
Carpaccio de piña con sorbete de fresa
20 min
Coleslaw Hawaiana
10 min
Ajos crujientes y aceite de ajo
20 min
Smoothie de frambuesa y mango con cúrcuma
5 Min
Infusión de naranja
25 min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min