Urządzenia i Akcesoria
Ruibarbo al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 gramo
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de ruibarbo en piezas (1.5-2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Helado de plátano y zarzamoras
10 min
Huevos suaves (6 piezas)
20 min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 godz.
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2 godz. 30 min
Helado de canela con salsa de oporto y naranja
11 godz. 10 min
Cheesecake con mora azul
5 godz.
Tejas cubiertas de chocolate
45 min
Compota de manzana con cobertura de bizcocho
50 min
Ensalada tibia de papas (Pelar)
45 min
Crema de porotos negros
13 godz. 10 min
Mermelada de jitomate y chile
1 godz. 15 min
Mermelada de frambuesa
55 min