Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de ruibarbo, en piezas (1.5-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Ensalada de lentejas y berros
1h 25min
Tartaleta salada con atún, huevos y alcaparras
1 Std.
Pollito de leche y puré de camote con calabaza, al Vacío TM6
1 Std. 45 Min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 min
Soufflé de huauzontle
50 min
Pasta quebrada
5 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Verduras al vapor
45 min