Urządzenia i Akcesoria
Ruibarbo al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 gramo
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de ruibarbo en piezas (1.5-2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 min
Peras al vino tinto Cocción lenta
5 godz.
Panditas de arroz (Pastelitos de arroz)
1 godz.
Old Fashioned de sidra de manzana virgen
Brak ocen
Hamburguesas al vapor con pepinillos y zanahoria
45 min
Mostaza de hierbas
8 godz. 15 min
Chucrut
96 godz.
Ensalada de pulpo Al vacío
8 godz.
Sangrita
5 min
Leche de coco
10 min
Mermelada de mandarina
40 min
Pesto de cilantro
5 min