Urządzenia i Akcesoria
Ruibarbo al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 gramo
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de ruibarbo en piezas (1.5-2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ensalada tibia de frijoles
25 min
Cebollas picadas (220-350 g)
10 min
Col rallado fino
10 min
Manzanas ralladas (100-300 g)
5 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 min
Marinada de curry
5 min
Kebbes vegetarianos de habas
1 godz. 40 min
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1 godz. 50 min
Dulce de camote
1 godz. 15 min
Panqué de miel
2 godz. 30 min
Sopa de habas
2 godz.
Sopa versátil de verduras TM6
50 min