Urządzenia i Akcesoria
Chabacanos al vapor (500 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 gramo
Składniki
-
500 g de agua
-
500 g de chabacanos frescos, en mitades, sin semilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Filete de ternera al vapor
Brak ocen
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Brak ocen
Calabacitas al vapor
25 min
Sopa de letras
20 min
Galletas de plátano para dentición
30 min
Cereal para bebe
20 min
Papilla de calabacita, arroz y pollo
30 min
Papilla de durazno, mango y plátano
20 min
Papilla de zanahoria y camote
50 min
Papilla de lentejas
1 godz.
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1 godz. 15 min
Verduras al vapor
45 min