Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g agua
- 300 - 450 g ruibarbo, en piezas (1.5-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta fresca de espinacas
25 min
Gnocchis de papa
50 min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35 min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 godz. 45 min
Dip de huevas de pescado (Taramasalata)
15 Min
Pasta fresca al huevo con espinacas
30 min
Korma de res
2h 25min
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1 godz. 10 min
Salmón Soufflé
1h
Quiche de brócoli y salmón
1h
Ratatouille
40 min
Pasta quebrada (para quiche)
7 min