Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 120 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Pas d’évaluation
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Verduras al vapor
45 Min
Verduras al vapor con rúcula
25 Min