Urządzenia i Akcesoria
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porții
Składniki
-
parmezan bucăți (2-3 cm)60 g
-
Gorgonzola50 g
-
brânză Fontina bucăți (2-3 cm)50 g
-
50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm)brânză Gruyère bucăți (2-3 cm)50 g
-
lapte50 g
-
unt nesărat50 g
-
paste tip farfalle320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
23 g
Kalorie
2272 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paste
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pâine cu usturoi
20 min
Garnitură cu castane și merișoare
Brak ocen
Amestec de semințe și migdale crude
Brak ocen
Frittata cu chorizo (de luat la pachet)
40 min
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1 godz.
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1 godz.
Pâine cu chorizo
1 godz. 30 min
Parmezan ras
5 min
Mini calzone cu spanac
2 godz. 35 min
Flan rapid de Roquefort
30 min
Salată de cartofi cu ouă de prepeliță, capere și anchois
30 min
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 min