Wersje kompatybilne
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
-
50
g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
lub 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm) - 50 g lapte
- 50 g unt nesărat
- 320 g paste tip farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Clafoutis cu cireșe
50 min
Castane la Varoma
55 min
Risotto cu parmezan
30 min
Brioșe Mac 'n' Cheese
1 godz.
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2sa 40 dk
Linguine cu somon și votcă
20 min
Spaghetti cu ton
40 min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1h 30 min
Three course meal pentru doi
1 Std. 15 Min
Focaccia cu pere și Gorgonzola
2 godz. 15 min
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 min