Wersje kompatybilne
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
-
50
g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
lub 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm) - 50 g lapte
- 50 g unt nesărat
- 320 g paste tip farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 min
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2 Std. 40 Min
Pesto de busuioc cu nuci de macadamia și limetă
No ratings
Cartofi Dauphinoise
50min
Pateuri-bomboană
40 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
No ratings
Salată cu pere și Roquefort
15min
Pere în vin roșu
3 Std. 20 Min
Amaretti cu caise
40 min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 min
Crochete cu măsline
30 min
Brioșe Mac 'n' Cheese
1h