Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
TM5 TM6

Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
  • 50 g Gorgonzola
  • 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
  • 50 g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
    lub 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm)
  • 50 g lapte
  • 50 g unt nesărat
  • 320 g paste tip farfalle

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2272 kJ / 543 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy