Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di latte intero, freddo
- 230 g di latte condensato, zuccherato
- 30 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, tagliata per il lungo, i semi estratti
- ½ cucchiaino di agar agar
- 500 g di panna intera
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2010 kJ / 485 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Knöpfli
50 min
Birchermüesli
1h 10min
Cookies
50 min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Brak ocen
Knöpfli
50 min
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Brak ocen
Pollo in salsa di pesche
Brak ocen
Biscotti di linz
3ωρ. 15 λεπτ.
Powerballs (ricetta vegana)
15 min