Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
- 30 g di lievito di birra fresco
- 120 g di latticello
- 150 g di farina di forza, + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Muffins con gocce di cioccolato
1u.
Zabaione
15min
Pizza Margherita
2h 10min
Crêpes
1h 15min
Tiramisù
5h 40min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Risotto alla parmigiana
30min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3 Std. 25 Min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pane al vino rosso e noci
15 Std. 30 Min