Pane rustico

Pane rustico

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
35 fette

Składniki

  • 600 g di semi di frumento
  • 400 g di acqua
  • 30 g di lievito di birra fresco
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (12 g)
  • 120 g di latticello
  • 150 g farina per pane + q.b.
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaio di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 3 g
Kalorie 291 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...