Biscotti soffici al pistacchio

Biscotti soffici al pistacchio

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
20 pezzi

Składniki

  • 80 g di zucchero
  • 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati
  • 60 g di pistacchi al naturale, sgusciati
    60 g di mandorle pelate
  • 30 g di farina di riso
  • 2 albumi d'uovo
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 2 cucchiai di zucchero a velo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.4 g
Kalorie 222 kJ / 52 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...