Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 水
- 100 克 黄豆 ,提前浸泡8-12小时
- 3 克 葡萄糖酸(内脂) (约1茶匙)
- 适量 葱 ,切末,依个人喜好调整
- 适量 醋 ,依个人喜好调整
- 适量 生抽 ,依个人喜好调整
- 适量 麻油 ,依个人喜好调整
- 适量 虾米 ,依个人喜好调整
- 适量 紫菜 ,依个人喜好调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 659.5 kJ / 157.8 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 461.5 mg