Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 豌豆淀粉
- 600 克 水
- 适量 油 ,刷在盘子上
- 10 克 新鲜小米椒
- 10 克 芽菜
- 10 克 花椒油
- 20 克 香菜 ,切末
- ½ 茶匙 盐
- 20 克 油辣子
- 20 克 生抽
- 50 克 醋
- 1 茶匙 糖
- 20 克 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1707.5 kJ / 408.5 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1336 mg