茭白烧肉
TM5 TM6

茭白烧肉

4.9 (42 oceny)

Składniki

  • 2 片 姜
  • 15 克 油
  • 500 克 带皮五花肉 ,切块
  • 200 克 啤酒
  • 25 克 生抽
  • 15 克 老抽
  • 40 克 冰糖
  • 2 根 茭白 ,切滚刀块(约250克)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
4585.7 kJ / 1096 kcal
Białko
17.6 g
Węglowodany
17.8 g
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy