Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 水 ,蒸煮用
- 500 克 糯米 ,提前浸泡一晚,取出沥干水分
- 1 茶匙 酒曲
- 350 克 饮用水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1830.5 kJ / 437.5 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 96.9 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 1 g