Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 8 颗 咸蛋黄
- 少许 白酒
- 400 克 南瓜 ,去皮切2.5×2.5厘米块
- 50 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1942.3 kJ / 464.7 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 42.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 213.6 mg