Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面团
- 150 克 水
- 300 克 中筋面粉
- 3 克 盐 ,约½茶匙
馅心
- 300 克 猪肉肉糜
- 350 克 韭菜 ,切约2厘米段
- 15 克 麻油
- 20 克 料酒
- 10 克 生抽
- 1 克 糖 ,约¼茶匙
- 1 克 白胡椒粉 ,约¼茶匙
- 5 克 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2257.2 kJ / 539.5 kcal
- Białko
- 23.6 g
- Węglowodany
- 61.9 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 912.9 mg