Urządzenia i Akcesoria
Feigensenf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Schraubgläser
Składniki
-
getrocknete Feigen obere und untere Deckel entfernt, geviertelt350 g
-
Apfelsaft200 g
-
Dijon-Senf scharf200 g
-
Balsamico, hell nach Geschmack1 - 2 EL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
12 g
Kalorie
2606 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17.9 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® it yourself
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birnen-Chutney
50 min
Senf, indisch
15 min
Paprika-Chili-Salz
12 godz.
Whiskey-Senf
35 min
Erdbeer-Balsam-Essig
1 godz. 30 min
Kräuter-Zitronen-Salz
1 godz.
Zitrussalz
30 min
Feigen-Chutney
40 min
Aprikosensenf
1 godz.
Pizza- und Nudel-Gewürz
5 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.