Urządzenia i Akcesoria
Feigensenf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Schraubgläser
Składniki
-
getrocknete Feigen obere und untere Deckel entfernt, geviertelt350 g
-
Apfelsaft200 g
-
Dijon-Senf scharf200 g
-
Balsamico, hell nach Geschmack1 - 2 EL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
12 g
Kalorie
2606 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17.9 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® it yourself
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 min
Senf, indisch
15 min
Erdbeerchutney
35 min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 min
Whiskey-Senf
35 min
Orangen-Campari-Marmelade
40 min
Ananas-Chutney
35 min
Ingwersirup
1 godz.
Aprikosensenf
30 min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Glühwein-Konfitüre
20 min