Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g getrocknete Feigen, obere und untere Deckel entfernt, geviertelt
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Dijon-Senf, scharf
- 1 - 2 EL Balsamico, hell, nach Geschmack
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2606 kJ / 622 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 17.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erdbeer-Balsam-Essig
1 Std. 30 Min
Paprika-Chili-Salz
12h
Erdnusspesto-Trockenmischung
10 Min
Balsamico-Gelee
5h 20min
Ananas-Chutney
35 Min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 Min
Aprikosensenf
30 Min
Cassis-Senf
48 Std.
Bacon-Konfitüre
25 Min
Whiskey-Senf
35 Min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Senf, indisch
15 Min