Urządzenia i Akcesoria
Baguette Rustica
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
30 Scheiben
Składniki
-
Wasser330 g
-
Hefe10 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Backmalz20 g
-
Salz1 TL
-
Honig1 TL
-
Öl zum Einfetten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
259 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dunkles Landbrot
4 godz.
Tiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Weinknorzen (Weinreben)
17 godz. 35 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Schwäbisches Genetztes
10 godz.
Baguettes
15 godz.
Doppelbocker aus dem Topf
3 godz.
Baguettes Rustica
15 godz.
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Schweizer Bauernbrot
7 godz.