Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g ghimbir proaspăt, curățat, bucăți
- 6 fire ceapă verde, partea albă separată de cea verde
- 1 linguriță ulei de susan
- 140 g bacon afumat, bucăți
- 1400 g apă
-
3
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
lub 3 cuburi de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 2 linguri amidon de porumb
- 2 linguri sos de soia
- 350 g tofu, tare, tăiat felii (aproximativ 5 cm x 1.5 m)
- 5 ouă mari (63-73 g)
- piper negru măcinat, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Brak ocen
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Supă de pui cu tăiței
1h 35 min
Macrou cu muștar
30min
Chifle chinezești la aburi, cu friptură rămasă și sos hoisin
2 Std. 30 Min
Legume rădăcinoase gratinate
1 Std.
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1 Std.
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Supă deasă de pui cu porumb, Terine de broccoli
1 Std. 25 Min
Supă de primăvară cu legume
35min
Supă cu pui Stroganoff
55 min
Pui cu sos de smântână și legume
50min