
Urządzenia i Akcesoria
醬燒竹輪蒟蒻
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
純芝麻油5 克
-
薑 ,切片10 克
-
紅蘿蔔 ,切片20 克
-
蒟蒻 ,切條(寬約2公分)180 克
-
味醂40 克
-
清酒30 克
-
日式醬油30 克
-
竹輪 ,切塊(寬約1公分)150 克
-
青椒 ,切條(寬約1.5公分)100 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
416.8 kcal /
1742.1 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
65.4 g
Błonnik
3.5 g
Sód
1458 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan