醬燒竹輪蒟蒻

醬燒竹輪蒟蒻

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 純芝麻油
    5 克
  • ,切片
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,切片
    20 克
  • 蒟蒻 ,切條(寬約2公分)
    180 克
  • 味醂
    40 克
  • 清酒
    30 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 竹輪 ,切塊(寬約1公分)
    150 克
  • 青椒 ,切條(寬約1.5公分)
    100 克

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 416.8 kcal / 1742.1 kJ
Białko 20.5 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 3.5 g
Sód 1458 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...