Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 600 g brânză feta
- 700 g lapte integral
- 100 g griș fin
- ½ linguriță sare de mare
- 6 ouă
- 1 - 2 prize piper negru măcinat, după gust
- 16 foi de plăcintă (aprox. 375 g - vezi recomandări)
- apă rece, pentru stropit
- 1 linguriță semințe de susan, pentru presărare (opțional)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2407.8 kJ / 573.3 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1212.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ruladă de carne umplută cu spanac și brânză
1h 15 min
Mușchi de vită umplut, cu glazură cu rodie
Brak ocen
Tort de Crăciun (cu preparare rapidă)
Brak ocen
Ravioli negre cu biban de mare
Brak ocen
Plăcintă cu vanilie și caramel
3h
Tocană de vițel și legume gătită lent, în stil asturian
2 Std. 45 Min
Panzanella de iarnă
40min
Supplì (crochete romane cu orez)
50min
Sufleu Blintz cu brânză
1h 10min
Tartă Bourguignonne
1h 30min
Clafoutis cu cireșe și migdale
3h
Tort Caprese
55min